Masterclass: Restaurant doorstarten
Mijn naam is Robbert Peek en ik ben gespecialiseerd in aan- en verkoop van noodlijdende bedrijven en doorstarts. Dat doe ik voor ondernemers én voor eigen rekening. Tijdens de eerste lockdown in mei 2020 startte ik een restaurant door in Bergen aan Zee. Ik schreef in die periode ook mijn eerste boek ‘De doorstart, warm of koud?’.
Een restaurant doorstarten vergt een speciale aanpak. Ik heb een Masterclass ontwikkeld speciaal gericht op de horeca waarin ik je in één middag alles vertel hoe je een succesvolle doorstart realiseert. Ik deel mijn ervaringen met veel praktische tips en belangrijke juridische zaken leg ik je helder uit.
Onderwerpen die ik bespreek zijn talrijk en beginnen bij het vinden van een geschikt faillissement, uitkijken voor de curator, overname van vergunningen en verplichtingen, de waarde van de activa en het uitbrengen van een bieding. En natuurlijk een aantal ‘kijk uit voor deze valkuilen’ en ‘de 10 beste adviezen’.
Er worden veel faillissementen voorspeld met name in de horeca. Na deze Masterclass sla je eenvoudig je slag.
“Waarom zou je het restaurant
van de buurman niet doorstarten?”
Onderwerpen
Wat is een doorstart?
Vinden en selectie van faillissementen
Hoe pak je de doorstart aan?
De voor- en nadelen van de doorstart
Voorwaarden om een horeca zaak door te starten
Communicatie met de curator
Welke zaken kunnen worden overgenomen?
Risico’s eigendom van derden en brouwerij verplichtingen
Overname van de naam en social media
Wat is de waarde van een failliet restaurant?
Het uitbrengen van een bieding
Financiering
Beoordeling van het contract
De 10 kostbaarste valkuilen bij de doorstart
De 10 beste adviezen voor de doorstart van een restaurant
Voor wie is deze Masterclass?
- (Horeca) ondernemer
- Horeca Makelaar
- Restaurant eigenaar
- OG investeerder
- Mensen met een neus voor interessante investeringen
Plaatsen/data:
- Nieuwe data worden binnenkort gepubliceerd
Investering:
- € 395,- (incl. 21% btw) per persoon, inclusief de nieuwste versie van mijn boek!